Gepost door Lurling op 19 mei 2017 om 10:32

En andermaal een seizoen versleten. Numero zeven welteverstaan. Weliswaar werd er door de journalistieke afdeling wat vaker verzaakt dan anders maar bij deze een korte terugblik om alle mooie, en minder mooie, momenten van de afgelopen 8 maanden op te halen.

Teamprestaties
Beste wedstrijd:
Er waren enkele goede wedstrijden te noteren. Onder andere werd Scherpenzeel thuis in de beker van de mat geveegd waar tegen Baarn ook twee goede wedstrijden werden afgeleverd. Zo wist Zondag 11 in de uitwedstrijd het halve tweede van Baarn bijna op een gelijkspel te houden.

Slechtste wedstrijd:
HVC in de beker. Al waren er twijfels of de wedstrijd door zou gaan, gezien Roda’s (zeer) slechte ervaringen. Een mailtje met vijftig spelfouten later (van de voorzitter) betekende dat de wedstrijd alsnog gespeeld moest worden. Zondag 11 was erg blij met het verlies, waardoor men niet doorging in de beker. Het vertoonde spel daarentegen…

Leusdens kwartiertje:
Een 7-0 winst tegen Scherpenzeel in de beker. Een prima uitslag. Helemaal als men bedenkt dat men in het laatste kwartier 5 doelpunten produceerden. Wij introduceren u: ‘Het Leudens kwartiertje’.

Net niet:
Ondanks alle mooie momenten was het een seizoen van ‘net niet’. In totaal werden er twaalf van de 20 wedstrijden verloren. Hiervan werden er negen met één of twee doelpunten verschil verloren. Vaak prima meevoetballend maar toch lullige tegendoelpunten krijgen. Helaas.

Beste teamweekend
Teamweekend? Oh wacht .. niemand betaalde. Ondanks alle inspanningen van Raghoel ten spijt. Zonde. Hopelijk volgend jaar weer!

Individuele prijzen
Beste speler die ging fluiten:
Met het afhaken van scheidsrechter The Yesman door een blessure moest een speler het arbitraire geel aantrekken. Met enige ervaring met het blazen op de fluit werd Fapsokgescheidszoned. En direct twee pingels geven aan de tegenstander. Fapsok mocht na de wedstrijd even alleen douchen…

Beste speler die ging schrijven:
Waar vorig jaar de recap van het teamweekend enigszins in de soep liep (vermoedelijk gebrek aan bluetooth) ging de communicatie dit seizoen stukken beter. M-ugl toonde zich van zijn literaire kant een schreef zowaar een stukje. Dat smaakt naar meer. Wellicht komend seizoen?
[https://www.zondag11.nl/blogjes/96/zondag-11-mist-cursus-communicatie-voor-dummies-door-gebrek-aan-bluetooth]

Topscorer:
De door Schaapie geclaimde 100 goals hebben wij nooit gezien dus hebben we moeten settelen voor minder. Feit is dat hij met 28 goals weer een seizoen ‘Pichichi’ van Zondag 11 is. Op gepaste afstand volgde Torres met 9 en Lurling met 4. “360” src352s” frameborder=”0″ allowfullscreen>

Assistmeister:
Wederom Schaapie met 9 stuks. Hoewel de verwachtingen waren dat Fopgun er (zoals wel vaker) met de prijs vandoor ging, stuurde hij iedereen het bos in en settelde voor een gedeelde tweede plek met Torres. 8 stuks.

Goal van het Jaar:
De goal van El Kilo in de thuiswedstrijd tegen BVV was goddelijk. Iedereen zag in hun gedachten de bal naar de naastliggende tennisvereniging vliegen maar de feiten wezen anders. Zonder twijfel nam hij de bal met een drop-kick in één keer op de pantoffel en jankte de bal dwars door de beugel. Kapsones maakte zich echter meester en claimde direct numero 10 op de nieuw gesponsorde shirts voor komend seizoen.

Verzaker van het jaar:
Hoewel Schaapie met zijn afwezigheid tegen Hoogland en Zondag 11 in zijn algemeenheid m.b.t. het teamweekend eervolle vermeldingen waard waren, gaat de prijs naar sTom. Hij deed zijn politieke partij eer aan door in 2017 keihard te verzaken. Communicatie was vrijwel niet aanwezig waardoor hij dan ook pak-em-beet 3 wedstrijden aanwezig was na de winterstop. Naast het gebrek aan zetels en communicatie ontbrak het ook aan aflossing van strafmeters. Er schijnen er nog 3 of 4 te staan. DORST!

Scheids van het jaar:
The Yesman en ‘Night elf Mohawk’ Soffner waren wederom regelmatig beschikbaar om voor ons te fluiten. Dank!

Overig
Missing in action
Barman. Met zomerse versterking Barman ging menig harten sneller kloppen. Een vrolijke versterking voor alle drie de helften. Echter werd er van Barman na welgeteld 15 minuten niets meer vernomen. Zoektochten ten spijt. Zelfs na recente speurtochten bij kroeg Monet ontbreekt ieder spoor…

Fopgun
Waar hij iedereen al fopte met zijn terugkeer en het aantal assist, deed hij het nog even dunnetjes over bij Hoogland uit. (www.zondag11.nl/blogjes/92/-breaking—herboren-topgun-keert-terug-als-fopgun/) Fopgun vierde zijn verjaardag, meestal gepaard met vloeibare en ander vormige versnaperingen, en zei dus van te voren af. Echter stond hij plotseling langs de zijlijn met zijn brakke bek. Hij kwam alsnog opdagen en viel zelfs nog een halfuur in. Hij doet zijn naam eer aan #paniek

Kerstman
Ieder jaar denken we na de kerst bevrijd te zijn van ‘Tiran Mispelblom’. Ervaring leert echter dat hij als coach niet presteert maar toch de rit overleeft. Dit jaar geen uitzondering. Tot de kerst?

De Nul
Een archievement die Zondag 11 eenmaal lastig unlocked. Het lukte alsnog, in de laatste pot van het jaar welteverstaan. Op zo’n hoogtepunt moet je natuurlijk direct stoppen.

Vaste keeper!
Hoewel M-ugl het seizoen begon als keeper werden er aardig wat keepers versleten. Personele problemen met mannen van glas zorgden ervoor dat M-ugl tijdelijk weer de wei in moest en onder andere Maurice, Mini-Sok, M-ugl, Lurling en ARJANNN het doel verdedigde.

GEEN tikkie terug Jaap!
Torres en Lurling leerde het ‘the hard way’. Geen tikkie terug op M-ugl! Torres schoof hem in eigen doel, waar Lurling de week erop met zijn knikkende knietjes wederom terugspeelde. U raad het al… Twee wedstrijden en twee tegendoelpunten later was Zondag 11 snel genezen van het terugspeelsyndroom.

Gentleman!
Met een 2-2 stand tegen KVVA werd de bal i.v.m. een blessure uitgespeeld. Helaas begreep KVVA niet volledig dat men dan meestal de bal teruggeeft aan de ploeg die de bal uitspeelde. Mustafa hield zich ‘van den domme’ en knalde de winnende bal van een metertje of 18 in de kruising om na de wedstrijd zich te verontschuldigen met ‘sorry, sorry’. Dat snijdt natuurlijk geen kebab. Jammer …

Welkom
Nieuwe sponsor
Waar Bella Venezia 2 en Café de Dikke al jaren trouwe sponsor zijn mogen wij vanaf koment seizoen eetcafé Monet verwelkomen bij het team. Zij zullen (mede) het nieuwe thuistenue van Macron sponsoren.

Versterkingen
Waar Philippa zijn schoenen na een seizoen weer aan de wilgen hangt, mag Zondag 11 volgend seizoen Blauwhuis, Mini-Sok, Rat en Maxima verwelkomen!

Al met al een leuk seizoen zonder een verdiende afsluiter in de vorm van een teamweekend. Gelukkig is sponsor de Dikke wederom bereid gevonden om een gezellig team BBQ te organiseren. Wij vonden het weer een waar genoegen en hopen iedereen na de zomer weer langs de kant te zien.

Preses journalistiek,

Lurling #4