Gepost door M-ugl op 31 mei 2016 om 13:59

Het laatste teamuitje van onze helden van Zondag11 dateerde alweer uit 2013. Geen teamuitje in 2014 (iets met kampioenschap) en geen uitje in 2015 (iets met het net mislopen van het kampioenschap). De nieuwe aanwas van dit seizoen vond dit te lang geleden. Zo werd verzonnen, door Raghoel, sTom en Blauwe Ed, dat de mannen naar Texel zouden afreizen voor het nodige bier, voetbal en het doen van dingen die verstandige mensen ook zouden doen.

Omdat een voetbalseizoen een recap heeft en alle goede gebeurtenissen in Zondag11 een recap verdienen is hier een recap van het teamuitje.

Beste chauffeur: Bossie, omdat hij in de laatste afrit naar Leusden op het laatste moment Yoeri Poevermans kan inhalen en zo als eerste terug is bij Roda. Honorablemention: Raghoel voor het rijden met het doen van de boodschappen.

Beste zuiper: Eigenlijk iedereen, niemand verzaakte de nodige alcoholische versnaperingen naar binnen te werken. Honorablemention: Pep, in de eerste avond zoveel geld uitgeven dat hij voor de rest van het weekend (zo goed als) niks meer had.

Meest zielige persoon: Rukco, die de dag voor het uitje ziek werd en dus niet meer mee kon..

Grootste stinker: Koen, zeggen dat je graag bij Zondag11 wilt voetballen en vervolgens niet meer willen komen, omdat er te weinig gezopen werd op het teamweekend. Honorablemention: Eigenlijk iedereen. Er gaan geruchten dat de hoeveelheden geproduceerde gas in het teamuitje van Zondag11 genoeg is om 250 huishoudens er warmpjes erbij te laten zitten in de winter.

Beste blauwtje: Bossie, op de eerste dag de barvrouw het hof maken en denken dat het beter is om haar op de tweede dag een stukkie worst te laten proeven, alleen om er dan erachter te komen dat zij hem dan het bos in stuurt door hem niet meer te willen.

Leukste koppel: Ik had hier zo graag Bossie met de barvrouw willen neerzetten, maar ja… Deze prijs gaat naar sTom en M-ugl, voor het knus elkaar opzoeken en lekker kunnen slapen in een bushalte tijdens het eindeloos wachten op de taxi.

Grootste wiskundige nerd: Medewerker van Jumbo in De koog. sTom, Raghoel, Blauwe Ed en Bossie staan bij de kassa om pils en boodschappen af te rekenen. Wordt er gezegd dat er maximaal 4 kratten pils per klant gekocht kunnen worden, vervolgens kan de caissière 4 x 4 niet berekenen, dus komt een collega te hulp. Inmiddels bedenkt de zojuist genoemde caissière dat het antwoord 24 is, alleen verbetert de zojuist aangelopen collega dat 4 x 4 gelijk is aan 16 en om even te zeggen dat juist 4 x 8 gelijk is aan 24.

Beste mol: sTom, zich totaal niet verdacht maken en iedereen laten weten dat Koen de mol is. Well played…

Grootste verzaker: Elke taxi op Texel, elke avond minstens 2 uur wachten op een taxi terug.

Beste Usain Bolt imitatie: sTom, zes man inhalen om een taxibusje aan te willen spreken en dan toekijken hoe er 2 vrouwen instappen. Honorablemention: Bossie, rennen kan hij, maar met blauwe ballen is hij sneller dan de roadrunner (miep miep).

Domste actie: Lurling, Blauwe Ed en Torres die om 01.15 met de taxi (zonder te wachten!) naar huis gingen en vervolgens de sleutel(s) vergaten. Omdat de rest pas rond 04.00 naar huis ging en ook nog eens ongeveer twee uur moest wachten op een taxi, was het maar goed dat er ergens nog een raampje open stond. Honorablemention: Midden in de nacht even willen skinny dippen in de zee, om er vervolgens achter te komen dat het strand ruim een uur lopen is.

Topscorer: Verzaak, topschutter met 4 goals op het toernooi van SV de Koog.
Assistmeister: Het Knikker, de bal het vijfmeter gebied niet uit kunnen krijgen en hem even in de voeten van de tegenstander spelen.
Beste verdediger: Verzaak, bij de laatste wedstrijd laatste man staan en dan als verdediger even veel goals maken als Het Knikker in een heel jaar.
Beste middenvelder: Blauwe Ed, maakte een werelddoelpunt en werd ook nog bijna topscorer. Honerablemention: Pep, opzoek naar 5 minutes of fame, maar bijna geen bal krijgen van de mannen uit vrees dat hij alles weer afscheurd.
Beste aanvaller: Met Het Knikker op 10 zijn er geen aanvallers nodig, waardoor Torres op het goal mocht. Honerablemention: Lurling, speelde een foutloze wedstrijd als spits, omdat hij geen bal ontving en dus geen fout kon maken.

Het toernooi werd helaas niet gewonnen, maar de mannen waren zeer tevreden met de derde plaats (van de zeven ploegen). Tevens was dit uitje ook het afscheid van Het Knikker, onze bikkel in de verdediging en mentor van M-ugl en van Verzaak, topscoorder en De Grote Verzaker van Zondag11. Jongens, erg bedankt voor de leuke jaren en veel plezier in jullie nieuwe elftal.

Volgend seizoen weer fris beginnen met nieuwe aanwas en nieuwe tegenstanders. Tot slot wil ik nog zeggen: THERE IS ONLY ONE ZONDAG11!

#3 = #1
M-ugl