– M-ugl

Twee jaar geleden vertrok Rat uit zondag11. Reden van het vertrek: “Ik zat al jaren op het zinkende schip, dus al echte knaagdier zal ik het ook maar moeten verlaten” In de wandelgangen ging toen de speculaties ten ronde, gebrek aan een keeper, gebrek aan mensen die meters haalde of was het een etnische zuivering binnen Zondag11 om alle kakkerlakken uit te roeien?

Vermeende boer Lurling: “Ik haat het als er ongedierte tussen mijn gewassen zit. Weg met die insecten!”. Poevermans vulde daarop aan “Ik trapte hem zo vaak geblesseerd op te training, maar net als een kakkerlak is die gozer onverwoestbaar, hij bleef maar terug komen”Na het vertrek begon te lucht te klaren bij de mannen van Zondag11. Er werd meer genoten van derde helften zonder een schreeuwende Feyenoorder. De altijd pRATendeFapsok vond het heerlijk om rustig Ajax te kunnen kijken zonder het gezeik om het omzetten van de zender naar de wedstrijd van de Rotterdamse club. Bovendien zag Blauwe Ed zijn kans om eindelijk die RATtata bij zondag8 te vangenToen eenmaal de terugkomst van Rat was aangekondigd kon Blauwhuis zijn geluk niet op.

Op zijn dode gemak ging hij met RATslagen door de kantine heen. De euforische Blauwhuis had hier een toevoeging aan: “Vorig jaar Schaapie erbij en nu Rat, als Pep de kerst niet haalt, dan staat Foppe de Haan al in de startblokken”. De terugkomst was niet geheel omstreden, El Kilo zocht zijn heil door een kRAT pils leeg te drinken, Sherlock wilde een demonstRATie houden al bleef de opkomst beperkt tot hemzelf en een hongerige kat en Torres bleef door RATelen over het feit dat het team er weinig BAAD erbij zou hebben.
Uw reporter M-ugl die tot nu toe geen complete kampioenschaal opvRAT