Waar de meeste mensen wachten op nieuwe seizoenen van Game of Drones, Breaking Bier en Onderweg Naar Zorgen, wachten de Zondag 11 fans met smart op de ‘pilot-episode’ van het nieuwe vlogseizoen van Zondag 11 door huisregisseur Vloglana. Na een semi-succesvol debuutseizoen met een aantal views, wachten spelers én fans in spanning op langverwachte nieuwe episodes. Er heerst echter rumoer in de wandelgangen. Komt er wel een tweede seizoen? Contractonderhandelingen tussen Mini-Sok en Vloglana zouden stroef verlopen waardoor seizoen 2017/18 hoogst onzeker zou zijn. Vlogseizoen 2017/18 op losse schroeven?

Geruchten doen zich de ronde. Naar verluid zou de onrust van tribune tot zelfs in de kleedkamer reiken. Ook de spelersgroep lijkt er niet aan te ontkomen. M-ugl ligt er al nachten wakker van geeft hij eerlijk toe. “Dan gaat er al zoveel geld naar het (degraderende) Zaterdag 1, is de bierprijs al zo hoog en dan moeten we ook nog eens Mini-Sok extra gaan betalen. En dan pakt ie ook nog eens mijn plek onder de lat. Zo maak je geen vrienden.” ploetert hij. Torres lijkt meer gematigd: “Ik kan mij voorstellen dat hij het onderste uit de kan wil halen. Je wilt natuurlijk niet missen voor open doel.” Maxima kan zich vinden in Torres’ woorden: “Gezien het gebrek aan wedstrijdvergoedingen en de minimale portretrechten is er bijna geen rondkomen aan joh. Als het kan moet je het maximale eruit halen.” Ook El Kilo geeft bijval en knikt goedkeurend. “De vergoedingen zijn zo mager, ik kan amper nog een meter bier betalen… Ik moet inmiddels minimaal tien meter achterlopen man!” Mini-Sok’s zaakwaarnemer Fapsok is niet te spreken over de hele situatie. “Ik wil niet dat Mini-Sok b-b-buitenspel wordt gezet door de regie. Mijn cliënt wordt al gedwongen een bijbaan te nemen met de huidige stand van zaken betreft vergoedingen. Moet ie in het weekend zijn hok leeghouden, moet ie doordeweeks zijn (andere) hok juist vullen. Dit voelt als opzichtig natrappen waar ik dan ook hard tegen zal optreden.”

Het is nog maar de vraag of de voorbereiding (welke al ruim van start schijnt te zijn), dan wel de komende wedstrijden nog op de LED-lampjes van uw PC en televisiescherm zullen verschijnen. PichichiSchaapie heeft de hoop nog niet opgegeven maar gevestigd op de stroef verlopende onderhandelingen: “Ik hoop echt dat het rondkomt, anders heb je straks het schaap aan het schijten.”

Voor context en commentaar verwijst de redactie u naar Torres en Mini-Sok.

Wordt (wellicht niet) vervolgd….

Xoxo

#4
Lurling